Ansiktsbehandling och en stunds egentid i Kungsbacka

Ansiktsbehandling och en stunds egentid i Kungsbacka

Hej på er alla fina följare

Idag efter jobbet ska jag gå och få en ansiktsbehandling på en salong i Kungsbacka. Det var en present jag fick från familjen på mors dag som jag tänkte lösa in nu. Det var verkligen en fin present som jag blev så glad av. Min fina familj vet att jag tycker om hudvård och sånt. Jag brukar ju till exempel lägga ansiktsmask minst en gång i veckan och så var det någon kväll som jag visst hade sagt att det vore härligt att gå och få en ansiktsbehandling på en salong. Det mindes min älskade man och köpte ett presentkort på det från honom och barnen.

Jag behöver annars inga presenter utan är bara så tacksam för att jag har dem, men visst blir man ändå glad av att bli lite bortskämd. Det är ofta jag får teckningar och sånt, vi är bra på att ge varandra små uppskattningar varje dag. Jag tycker det känns viktigt att lära barnen det och att det är de små sakerna som betyder så mycket. Nu på sommaren tycker barnen om att plocka blommor så det står små glas och vaser på köksbordet med fina sommarblommor nästan varje dag.

Sen blir jag precis lika glad om inte ännu gladare av att få en spontan kram och ett jag älskar dig, det betyder verkligen allt. Men visst kivas vi också ibland, blir osams och tycker olika men det är också okej så länge man lär sig att bli sams igen och be om ursäkt när man gjort fel. Familjeliv är något jag längtade till länge innan jag kom dit där jag är idag men det betyder inte att man kan behöva ta en paus och få lite egentid till exempel med en ansiktsbehandling. Ha en fin dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.