Dagens jobbfokus är att göra min bokföring

Dagens jobbfokus är att göra min bokföring

Hejsan på er

Hoppas ni har en fin tisdag. Idag spenderar jag största delen av arbetsdagen med att sitta med bokföring. Att driva företag handlar mycket om bokföring och redovisning och jag vet att det kan verka skrämmande. Men det finns mycket hjälp att få när man är osäker. Jag gick en starta eget-kurs i Örebro där jag fick lära mig grunderna och sedan har jag läst ytterligare distanskurs för att bli ännu säkrare. Saken är den att bokföring var det jag var mest orolig för och kände att det var min svagaste länk.

Just därför har jag lagt mycket tid och energi på att förbättra och stärka just den. Jag tror att det går hand i hand med att jag tycker det är roligt och givande med personlig utveckling och jag har verkligen insett att hur mycket det gör när man stärker just det där som man känner är ens största svagheter oavsett vad det handlar om. Man kan acceptera att det är ens största svaghet och sen stoppa undan det långt där inne men hur mycket utvecklas du då?

Man kan anlita någon annan för att göra det så man själv slipper ta tag i det och så man inte behöver fundera det. Men jag gillar att lära mig saker och vill känna att jag i alla fall har försökt. Sen kan man fortfarande be om hjälp, man kan be om expertråd och man kan anlita någon annan när man känner att man behöver. Vad jag menar är mer att det kommer stärka dig om du försöker lära dig mer om det som du tror att du inte kan. Nu får jag försöka fokusera ett tag till på det här innan det är dags för lunch ute i solen. Jag önskar er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.