Jag fram emot att åka på spa i Simrishamn

Jag fram emot att åka på spa i Simrishamn

God förmiddag på er

Just nu sitter jag på jobbet och försöker få igång en lite trött och seg jobbhjärna, så då tänkte jag att då kan jag lika gärna kika in här på bloggen och skriva ett inlägg och berätta något roligt. I helgen ska jag nämligen åka på spa i Simrishamn tillsammans med min pojkvän. Jag älskar att åka på spa och har sån tur att han också gör det, annars hade jag nog tagit med en kompis eller åkt själv. Men det är ju roligare att göra det tillsammans och när man delar det intresset.

Vi har båda tagit en sen semester så vi tänkte att vi ska unna oss en helg på spa för att ändå få lite ny energi och smygstarta känslan av semester även om det är några veckor kvar. Vi har besökt både stora och mindre anläggningar och varit i olika städer både i Sverige och utomlands. Det är sällan som vi åker tillbaka till samma ställe eftersom vi är så nyfikna på att testa och se nytt, men vi har ett par favoriter som vi båda skulle kunna tänka oss att åka till igen.

Jag vet inte riktigt vad det är med spa som gör det så himla härligt, det är nog en kombination av flera saker. Vatten är en av anledningarna. Porlande, bubblande, stilla, varmt vatten. Sen är det lugnet och tystnaden om man inte hamnar samtidigt som någon stor grupp förstås. Dessutom älskar jag spa-produkter, man luktar ju alltid så gott efteråt. Man blir bara så lugn och så är det nog också för att det är en så lyxig känsla med spa och det gör också att man njuter tycker jag. Jag älskar att unna mig lyx man mår bra av. Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.