Så härligt att få hjälpa kunder i Forshaga med massage

Så härligt att få hjälpa kunder i Forshaga med massage

Hejsan på er alla go och glada

Det är ett väldigt härligt jobb att hjälpa människor med massage för att det ju hjälper de att må bra. Jag jobbar med min verksamhet i Forshaga och varje dag får jag träffa kunder som av olika anledningar bokar sig för massage. Jag skulle tyvärr säga att den vanligaste orsaken är besvär på grund av stress och det känns som mitt uppdrag att försöka lindra det. Hälsa och välmående har alltid varit ett stort intresse så när jag blev arbetslös för några år sen så valde jag att utbilda mig till massör och starta eget. Det är nog det bästa som kunnat hända mig för jag har aldrig trivts så bra på ett arbete som nu.

Det blir ju också en riktigt vinst i och med att jag mår bra av att jobba med det jag gör och de som kommer till mig och får massage mår bättre. Jag har i alla fall inte haft någon missnöjd kund än, utan bara fått positiv respons och det gör mig så klart väldigt glad. Det som också är roligt är att det kommer kunder även från andra ställen än Forshaga så kundernas nöjda ord verkar sprida sig. Massage må vara en riktig klassiker av behandlingar men det är något som verkligen fungerar bra som friskvård.

Det är så många som har besvär med värk och besvär i rygg, axlar och nacke. Ibland beror på felbelastning och påfrestning på jobbet till exempel men lika ofta beror det på stress av både mental och fysisk karaktär. Massage gör gott för både den fysiska kroppen genom beröringen men har även så många goda effekter på exempelvis sinnesro, avkoppling och i många fall ångestdämpande. Nu får jag önska er en underbar helg och ta hand om er! 


Kommentarer är stängda.