Städning som underlättar

Städning som underlättar

Tjenare, tjenare! Jag hoppas att du som läser detta mår riktigt bra och att du har en fin dag. Så här mitt i veckan tänkte jag passa på att skriva ett inlägg här på bloggen. Min tanke är att skriva närmare om en städfirma i Skåne, förhoppningsvis blir det något som är intressant att läsa om.

Personligen måste jag medge att jag är ganska dålig på att städa, jag gör det inte alls så ofta som jag egentligen hade behövt. Det finns ju lite olika oskrivna regler kring hur ofta man behöver städa olika rum och utrymmen. Jag vet bland annat att köket och badrummet borde städas lite oftare för att renligheten är viktig just i de rummen. Kort sagt hade jag behövt städa betydligt oftare än jag gör, både lättare städning såsom dammsugning och grundligare städning såsom djuprengöring av toa och handfat.

Eftersom jag inte städar så ofta har det blivit att min mamma enkelt får för sig att städa min lägenhet när hon kommer på besök, vilket jag till en början uppskattade. Dock har jag på senare tid tyckt att det är lite jobbigt, inte för att jag får det rent utan för att mamma alltid känner att hon behöver städa hos sin vuxna dotter. Jag har velat att hon ska slippa känna det behovet, därför blev jag under en period bättre på att städa. Däremot höll det inte i sig länge så ganska snabbt tappade jag intresset för städningen. Samtidigt vill jag inte att mamma ska känna behovet av att städa hos mig. Därför har jag tagit kontakt med en städfirma i Skåne för att få den hjälpen jag behöver av dem. Denna städfirma i Skåne har underlättat extremt mycket för mig, jag slipper städa men får en skinande ren lägenhet. Dessutom slipper mamma städa hemma hos mig, vilket är skönt för både mig och henne.


Kommentarer är stängda.