Vi ska på spa

Vi ska på spa

Hej där bloggen! Det är verkligen en tung måndag och jag är så himla glad att arbetsdagen snart är över. Energin har inte varit på topp efter helgens festligheter, jag hade verkligen behövt en dag till att bara vila upp mig på. Mina vänner pratade om att gå på Spa i Växjö och det säger jag absolut inte nej till, speciellt inte efter den här helgen. Jag tror att planen var att gå på spa redan imorgon, trots att jag är riktigt seg så ska jag nog kunna hålla ut en dag till. Det var dessutom riktigt svårt att sova inatt så jag har inte riktigt gett mig själv förutsättningar för den här dagen, men det gör inte så mycket. Trots att jag är trött så är jag på ganska bra humör ändå, visst var jag lite grinig på förmiddagen men nu när det börjar närma sig hemgång så är jag ganska glad. Tanken var egentligen att städa hemma efter helgen men jag tror inte att det kommer bli så mycket städat. Möjligen att jag tar hand om lite disk när jag ändå står och lagar mat, mer än så blir det nog inte tyvärr. Ska vi på spa imorgon så kommer jag heller inte ha någon tid till städningen så jag sätter onsdag som en preliminär städningsdag. Enda sedan de frågade om jag ville följa med på spa så kan jag inte släppa tanken av att sätta sig i en pool eller bastu, det hade varit så himla skönt med lite avkoppling och återhämtning. Istället får det bli soffan och en serie, kanske inte klingar lika bra i mina öron men visst låter det skönt också. 20 minuter kvar på jobbet sen checkar jag ut för den här dagen. Ta hand om er och ha en fortsatt trevlig dag!


Kommentarer är stängda.